FacebookFacebook E-mailE-mail InstagramInstagram Joruba fotóJoruba fotó

Zsófi & András

Zsófi & András kreatív fotózása kastélyparkban és múzeumban

Zsófiával már nagyon régi az ismeretségünk, így ugyan több fotós ajánlata is volt, de állítása szerint egy pillanatig sem volt kétséges, hogy erre a feladatra engem szeretne felkérni, amit én nagy örömmel vállaltam el.

 

Zsófi nagyon intelligens, pozitív gondolkodású lány, amit a párjáról Andrásról is elmondhatok, így nagyon könnyen közös nevezőre jutottunk.

 

A fotózásról konkrét és határozott elképzeléseik voltak, amit mindössze néhány apróbb tanáccsal, javaslattal kellett csupán finomítani.

 

A fotózás első helyszíne a görcsönyi Benyovszky-kastély és az azt övező kastélypark. A kastély maga igazán impozáns, idehaza ritkán látott skót stílusban épült. Jelenleg idősek otthonaként üzemel, így az épületben természetesen nem fotózhattunk.

Így maradt a park, amely a kastélyhoz hasonlóan egykoron szebb napokat látott, viszont keresetlen, kissé vadregényes fésületlenségével ideális fotóshelyszínként működött.

Zsófiék választása második helyszínként a pécsi Klimó Könyvtár Múzeumra esett. Ezt még én is csak fotókon láttam, ezért az előzetes helyszín felmérésre kíváncsian mentem el.

A sok patinás, aranyozott kötéssel ellátott régi könyv egészen különleges hangulatot árasztott. Esküvői fotózásra kétségtelen szokatlan helyszín, bár a múzeum vezetőjétől megtudtam, hogy messze nem egyedi a mostani megkeresés, sőt elmondása alapján még az ő esküvői fotózását is itt tartották.

A szokatlan helyszín, de leginkább a kevés rendelkezésre álló fény próbára tette a tudásomat, de Zsófi édesapja (aki egyben kollégám is), valamint Zsófi barátnőjének asszisztenciája segítségével azt hiszem sikerült megoldani a feladatot.

A múzeum után még maradt pár percünk, ezért Pécs belvárosát, egész pontosan a Káptalan utcai Zsolnay Múzeumot, mint hátteret vettük kölcsön még néhány fotó erejéig.


2017.01.25

Munkáimból

Ajánlatkérés
Kreatív esküvői fotózás Lakodalom Kreatív esküvői fotózás Egyházi szertartás Kreatív esküvői fotózás
Esküvői készülődés Kreatív esküvői fotózás Egyházi szertartás Polgári szertartás Jegyes fotózás
Lakodalom Családi fotózás stúdióban Kreatív esküvői fotózás Lakodalom Pocakfotók
Lakodalom Kreatív esküvői fotózás Családi fotózás stúdióban Kutya fotózás Polgári szertartás

Esküvői fotó galéria

Lakodalom Egyházi szertartás Polgári szertartás Kreatív esküvői fotózás Jegyes fotózás Esküvői készülődés
Nektek írtam, Rólatok

Krisztina & Zoltán

Adri & Peti

Zsófi & András

Biczó Zsolt
fotográfus, esküvői fotós

+36 30 520-0338 |