FacebookFacebook E-mailE-mail InstagramInstagram Joruba fotóJoruba fotó

Krisztina & Zoltán

Krisztina & Zoltán esküvője Bikalon

Krisztina és Zoltán esküvője több szempontból is emlékezetes és rendhagyó volt. A Krisztináé ugyanis ötven fölött találtak egymásra és döntöttek úgy, hogy kimondják a boldogító igent.

 esküvő kreatív beállított fotózás

Krisztina és Zoltán személyében már az első találkozáskor is egy nagyon szerény, barátságos és jólelkű embereket ismerhettem meg és ez a benyomásom később csak még inkább megerősödött.

esküvő kreatív beállított fotózás

Az esküvőre, a lakodalomra és a kreatív fotózásra is egyaránt a bikali Puchner Kastélyszállóban és a hozzá tartozó Élménybirtokon került sor. Az exkluzív környezet már önmagában biztosította a különleges és egyedi hangulatot.

esküvő kreatív beállított fotózás

Krisztináék nagyon készültek az esküvőre. Látszott, hogy mindent alaposan átgondoltak, megszerveztek, és egyáltalán minden apró részletre nagyon ügyeltek.

esküvő kreatív beállított fotózás

Ennek része volt az is, hogy minden részfeladatra a legalkalmasabb személyt igyekeztek kiválasztani. Mindez amellett, hogy biztosította az esküvő gördülékenységét, színvonalát, az én munkámat is nagyon sok mindenben könnyítette.

esküvő kreatív beállított fotózásA ceremóniamester, a cinematográfusok, zenekar, a világítók, hangosítók, pirotechnikusok, a dekorosok stb. mind nagyszerűen végezték a dolgukat és nagyon jól együtt tudtunk működni egymással.

esküvő fotózás tánc buli lakodalom

A kreatív fotózásra a Kastélyszálló melletti Élménybirtokon került sor. A középkori hangulatú környezet igazán különleges és egyedi hátteret szolgáltatott a fotózáshoz.

Krisztina és Zoltán a fotózás elején ugyan még kicsit izgultak még a számukra szokatlan szerepkörben, de ez szerencsére nem tartott sokáig, sőt a végén a sok nevetés miatt még egy rövid szünetet is kellett tartanunk :)

esküvő tánc buli lakodalom fotózás bikal

A fotózás után Krisztináék boldogan érkeztek a polgári szertartásra, amelynek különlegességét a lovagterem egyedi hangulata és a komolyzenei művészek finom aláfestő zenéje is emelte.

esküvő tánc buli lakodalom fotózás bikal

Az esküvő során megtapasztalhattam azt is, hogy a barátok, rokonok részéről mennyi szeretet árad Krisztináék felé, megerősítve első benyomásaimat.

esküvő tánc buli lakodalom fotózás bikal

Lakodalom során Krisztina és Zoltán azt is bebizonyították, hogy ahogy szerelem és a boldogság, úgy a tánc sem életkor függő ;)

esküvő fotózás tűzijáték

 


2018.07.19

Munkáimból

Ajánlatkérés
Pocakfotók Lakodalom Lakodalom Kreatív esküvői fotózás Esküvői készülődés
Lakodalom Kreatív esküvői fotózás Kreatív esküvői fotózás Kreatív esküvői fotózás Kreatív esküvői fotózás
Polgári szertartás Jegyes fotózás Kutya fotózás Lakodalom Pocakfotók
Kreatív esküvői fotózás Esküvői készülődés Lakodalom Lakodalom Családi fotózás stúdióban

Esküvői fotó galéria

Lakodalom Egyházi szertartás Polgári szertartás Kreatív esküvői fotózás Jegyes fotózás Esküvői készülődés
Nektek írtam, Rólatok

Krisztina & Zoltán

Adri & Peti

Zsófi & András

Biczó Zsolt
fotográfus, esküvői fotós

+36 30 520-0338 |