FacebookFacebook E-mailE-mail InstagramInstagram Joruba fotóJoruba fotó

Szilvia & Feri

Szilvia és Feri polgári szertartása és lakodalma

Szilvia és Feri azon kevés pár közé tartozik, akikkel előzetesen nem tudtam személyesen találkozni. Hasznosak ezek a találkozók, de valóban vannak olyan helyzetek, amikor ez sajnos nem megvalósítható. Ilyen volt Szilvia és Feri esküvői fotózása is, ugyanis ők külföldön, Hollandiában élnek és dolgoznak.

 szilvia_feri_eskuvo_lakodalom_foto   


Szilvivel e-mailben szerencsére azért meg tudtuk beszélni a legfontosabb tudnivalókat és szerencsére az esküvőszervező is nagyon készséges volt, és sok információval segített.

 

szilvia_feri_eskuvo_lakodalom_foto  szilvia_feri_eskuvo_lakodalom_foto

A megbízás a polgári szertartásra, illetve a lakodalomra szólt, ezen kívül Szilvia az esküvő készülődést is meg szerette volna megörökíteni. Mind a polgári szertartársa, mind a lakodlaomra Pécsett, a Hotel Fenyvesbe került sor. A polgári szertartás helyszíne a hotel előtt terasz volt, ami pazar kilátást kínált a városra.

szilvia_feri_eskuvo_lakodalom_foto szilvia_feri_eskuvo_lakodalom_foto

Kedvelem a szabadtéri szertartásokat, már ha nincs rossz. Forró augusztusi napról lévén szó, itt ilyesmiről szerencsére szó sem volt.

szilvia_feri_eskuvo_lakodalom_foto  szilvia_feri_eskuvo_lakodalom_foto

A helyszínen polgári szertartásoknál ugye nem a pár megy el a hivatalba és járul az anyakönyvvezető elé, hanem pont fordítva, ezért valahogy sokkal kötetlenebbnek, oldottabbnak ezek az alkalmak. Ezen túlmenően a fotográfus is sokkal szabadabban mozoghat, több lehetősége van, megtalálni a legjobb és örökítheti meg a szertarás pillanatait. Itt ráadásul a hotel terasza egészen újszerű perspektívát is kínált.

 
 szilvia_feri_eskuvo_lakodalom_foto

Nagyon sok fiatal volt hivatalos az esküvőre, ami rendszerint garantálja a hatalmas bulit és a remek hangulatot. Ez szerencsére ezúttal sem volt másképp. A násznépet gyakran feszélyezi a fotós jelenléte, de erről most egyáltalán nem volt szó, sőt olyannyira nem, hogy még a fotóst is próbálták bevonni a táncmulatságba. Azt hiszem mindenki úgy járt a legjobban, ha ugyan udvariasan, de elhárítottam a kedves invitálást :)

szilvia_feri_eskuvo_lakodalom_foto

 

 


2016.01.26

Munkáimból

Ajánlatkérés
Kutya fotózás Referenciák Esküvői készülődés Kreatív esküvői fotózás Egyházi szertartás
Kreatív esküvői fotózás Kreatív esküvői fotózás Polgári szertartás Kreatív esküvői fotózás Lakodalom
Kreatív esküvői fotózás Lakodalom Kreatív esküvői fotózás Egyházi szertartás Jegyes fotózás
Kutya fotózás Pocakfotók Pocakfotók Családi fotózás stúdióban Kreatív esküvői fotózás

Esküvői fotó galéria

Lakodalom Egyházi szertartás Polgári szertartás Kreatív esküvői fotózás Jegyes fotózás Esküvői készülődés
Nektek írtam, Rólatok

Krisztina & Zoltán

Adri & Peti

Zsófi & András

Biczó Zsolt
fotográfus, esküvői fotós

+36 30 520-0338 |